Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ιατρός

Αρχική » Oneiro » ιατρός

Ονειροκρίτης ιατρός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ιατρός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γάγγραινα - αρρώστια

Αν ονειρευτείτε κάποιον να έχει προσβληθεί από γάγγραινα, προμηνύεται ο θάνατος ενός γονιού ή κοντινού συγγενή.

Αν ονειρευτείτε γάγγραινα, μια πιο διαλλακτική στάση από μέρους σας μπορεί να λειτουργήσει θετικά προκειμένου να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά προβλήματα.

γιατρός - ιατρείο

Ονειροκρίτης γιατρός - ιατρείο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος γιατρός πρόκειται να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, χωρίς να το περιμένετε και που θα είναι πολύ σημαντική για εσάς.

κλινική

Η κλινική όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι ένα μέρος αναψυχής.
Εμφανίζετε στο όνειρό μας για να μας πει ότι ξεκινάει για εμάς μια πολύ δύσκολή περίοδος, πού θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν.

Σχετικά όνειρα

  • Ο λαθρεπιβάτης συμβολίζει αποφυγή καταστάσεων και αρνητικά συναισθήματα.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Αν στον ύπνο μας δούμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ξερότοπο άγονο και αφιλόξενο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς τα όνειρα με τέτοιο περιεχόμενο προμηνύουν συνήθως αποτυχίες σε όλους τους τομείς και στενοχώριες.

  • Πρόκειται για όνειρο που, βέβαια, στις μέρες μας σπανίζει και επισκέπτεται κυρίως τους άντρες και μάλιστα αυτούς που είναι αρκετά ιδόεοληπτικοί.

  • Ένα επίσης σπάνιο όνειρο, η αύρα, καθώς σημαίνει διπλή διείσδυση στο μυαλό λόγω του ότι βρισκόμαστε ήδη σε όνειρο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι πάθατε κάποιο έγκαυμα και υποφέρετε από αυτό, θα υπάρξει μια ξαφνική επιδείνωση στην υγεία σας που θα σας αποτρέψει να ολοκληρώσετε προγραμματισμένες δουλείες που είχατε κατά νου.

Εγγραφή στο RSS - ιατρός