Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εμφανίζομαι

Αρχική » Oneiro » εμφανίζομαι

Ονειροκρίτης εμφανίζομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εμφανίζομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κολάρο

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι το κολάρο από το ρούχο σας έχει κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, δεν θα συμβούν και πολλά σπουδαία πράγματα,
παρόλα αυτά μικρές αποτυχίες που όμως θα γρήγορα θα επανέλθουν στα κανονικά επίπεδα, θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε σε μια έρημο και περιφέρεστε τότε αυτό δείχνει ότι έχετε παραιτηθεί και απογοητευθεί από την ζωή.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας.
    Οι δουλειές σας θα πάνε καλά.
    Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

  • Το κοφίνι όπως και όλα τα δοχεία, συμβολίζουν κατά κάποιο τρόπο την ζωή μας.
    Δηλαδή το περιεχόμενο του δείχνει τον τρόπο που εμείς αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας ή τι καταστάσεις προμηνύονται στη ζωή μας.

  • Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
    επιχειρήσεις τους.

  • Αν ονειρευτείτε ότι μετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση υποτονική και ρουτινιάρικη, να περιμένετε χαρές και διασκεδάσεις.
    Αν η συγκέντρωση είναι έντονη, με διαξιφισμούς και καυγάδες, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν απροσδόκητη άνθιση.

Εγγραφή στο RSS - εμφανίζομαι