Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νότα

Αρχική » Oneiro » νότα

Ονειροκρίτης νότα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νότα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

κορνέτα

Αν δείτε στον ύπνο σας κορνέτα, τότε μάλλον δεν έχετε άσπιλους φίλους, γιατί το μυστικό που εμπιστευτήκατε σε κάποιον,μάλλον δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό.
Και οι φόβοι που είχατε για την τήρησή του, θα βγουν αληθινοί.

Σχετικά όνειρα

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

  • Πολλές φορές στα όνειρα μας ενεργούμε με τρόπους περίεργους.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Η λάσπη στα όνειρα συμβολίζει τη συκοφαντία, τις κακές φήμες, την κακογλωσσιά.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

Εγγραφή στο RSS - νότα