Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μπογιάτισμα

Αρχική » Oneiro » μπογιάτισμα

Ονειροκρίτης μπογιάτισμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μπογιάτισμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ορτύκια να πετούν, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας συγκλονίσουν και θα αναστατώσουν τη ζωή σας.
    Αν δείτε ορτύκι μέσα σε κλουβί, θα σας συκοφαντήσουν άνθρωποι που μπαινοβγαίνουν στο σπιτικό σας.

  • Να προσέχετε σε περίπτωση που έχετε κρυφή ερωτική σχέση διότι εάν δείτε στον ύπνο σας ότι αποκτήσατε κάποιο εξώγαμο παιδί τότε να είστε σίγουρος ότι η σχέση σας αυτή θα αποκαλυφθεί σύντομα.

  • Παραδοσιακά οι Έλληνες ερμηνεύουν το χιόνι ως κακό οιωνό στα όνειρα. Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από τους υπόλοιπους παράγοντες του ονείρου.

  • Αν δείτε σε όνειρο σας τον Αδάμ και την Εύα, σημαίνει ότι κάποιο τυχαίο γεγονός θα σας στερήσει την ελπίδα της επιτυχίας στις δουλειές σας.

  • Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.

    Περισσότερο ασήμι, περισσότεροι καημοί λέει ο παραδοσιακός ονειροκρίτης.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Εγγραφή στο RSS - μπογιάτισμα