Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γηραιός

Αρχική » Oneiro » γηραιός

Ονειροκρίτης γηραιός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γηραιός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γέρος - γριά

Ονειροκρίτης γέρος - γριά

Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

Σχετικά όνειρα

  • Η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στο όνειρο είναι ένα σημάδι ατελείωτης ταλαιπωρίας και κακής διαχείρισης του χρόνου που έχετε.
    Σύντομα θα αρχίσετε κάτι που δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Ο μπαλτάς ,πιθανότατα λόγω της χρήσης του, έχει επικρατήσει στα όνειρα να συμβολίζει την αποφασιστικότητα.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μπαλτά είτε τον χρησιμοποιείτε είτε απειλείτε κάποιον άνθρωπο με αυτό, τότε σε κάποια προβλήματα ή διλήμματα που θα σας προκύψουν,

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

  • Μερικές φορές στα όνειρα προβάλλονται σύμβολα και εικόνες που αντικατοπτρίζουν συναισθήματα που μας κατακλύζουν εκείνη την περίοδο.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

Εγγραφή στο RSS - γηραιός