Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανάγκη

Αρχική » Oneiro » ανάγκη

Ονειροκρίτης ανάγκη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανάγκη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

εκδρομή

Ονειροκρίτης εκδρομή

Οι εκδρομές είναι πάντα ευχάριστες και φυσικά στην ερμηνευτική των ονείρων αποτελούν από τους καλύτερους οιωνούς!
Να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα στα ερωτικά και στα προσωπικά εάν δείτε στον ύπνο σας ότι ετοιμάζεστε να πάτε εκδρομή.

ξαπλώνω - ξάπλωμα

Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

μίσος

Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

ούρα (ουρώ)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ουρείτε σε τοίχο ή κάπου στην εξοχή, θα σημειώσετε προόδους στα επαγγελματικά σας.
Αν ουρείτε σε αποχωρητήριο, μην περιμένετε σύντομες εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν.

γεωργός - γεωργία

Ο γεωργός στο όνειρο είναι ένας καλός οιωνός.
Είναι ένα σημάδι ότι οι κόποι που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό, επιτέλους θα καρποφορήσουν.
Στην περίπτωση που εσείς ο ίδιος είστε ο γεωργός, το όνειρο σηματοδοτεί την ανάγκη για ακόμη περισσότερη σκληρή δουλειά και μόχθο.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι μετέχετε σε μια οικογενειακή συγκέντρωση υποτονική και ρουτινιάρικη, να περιμένετε χαρές και διασκεδάσεις.
    Αν η συγκέντρωση είναι έντονη, με διαξιφισμούς και καυγάδες, οι δουλειές σας θα γνωρίσουν απροσδόκητη άνθιση.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Όταν εμφανίζονται στάχυα στον ονειρικό μας κόσμο, τότε το όνειρό μας προμηνύει πλούτο.
    Πιο συγκεκριμένα αν εμφανιστούν στον ύπνο μας στάχυα σε χωράφια η σε σωρό από θερισμένα σπαρτά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευημερία απολαύσεις και πλούτο σε υλικό και ηθικό επίπεδο.

  • Το όνειρο αυτό έχει σημασία μόνο στην περίπτωση που εσείς ο ίδιος σφραγίζεται κάτι με σφραγίδα ή στην περίπτωση που αλλά την κρατάτε.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι προσεύχεστε, χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε αυτή τη συνήθεια, θα λάβετε απροσδόκητη βοήθεια σε κρίσιμη για σας στιγμή.

  • Γενικά ηθική είναι ο κλάδος της φιλοσοφία που ασχολείται αρχικά με το παρακάτω ερώτημα:ποιες ανθρώπινες πράξεις είναι αποδεκτές και ορθές και ποιες ανάρμοστες και λανθασμένες; Αν στον ύπνο σας έχετε προβλήματα ή διλήμματα ηθικής, σημαίνει ότι σας καταδιώκουν τύψεις και ενοχές για μια ανέντιμη πρ

Εγγραφή στο RSS - ανάγκη