Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τεράστιο

Αρχική » Oneiro » τεράστιο

Ονειροκρίτης τεράστιο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τεράστιο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γίγαντας

Ονειροκρίτης γίγαντας

Όταν ένας γίγαντας εμφανίζεται στο όνειρό μας, το όνειρο δεν είναι και τόσο κακό ακόμη και στην περίπτωση που έχει πολύ κακή αίσθηση.

Ο γίγαντας στο όνειρο σας επισημαίνει ότι σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Σχετικά όνειρα

  • Ο πυρετός στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι κατά τον ονειροκρίτη.

  • Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία της κόρης - θυγατέρας ερμηνευόταν ως αρνητικός οιωνός που προμήνυε στεναχώριες και ταλαιπωρίες.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βαφείο, τότε θα ανταμειφθείτε από τη δουλειά σας για την εντιμότητά σας.
    Αν δείτε ότι βάφετε τοίχο, τότε θα μαθευτεί κάποια αρνητική πρόθεση, σε μία υπόθεση.

  • Τα κιάλια όταν εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν ένα σημάδι ότι τα πράγματα που περιμένετε δεν θα πάνε όσο καλά νομίζετε.
    Παρόλα αυτά οι αποκλίσεις δεν θα είναι μεγάλες και το κακό θα γίνει ίσια ίσα για να σας παιδέψει, χωρίς όμως να καταστρέψει τελικά κάτι.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Αν, στο όνειρο σας, πλανιέται η απειλή πολέμου ή αν ήδη έχει κηρυχθεί πόλεμος, να περιμένετε κλονισμό της ερωτικής ή έγγαμης σχέσης σας.

Εγγραφή στο RSS - τεράστιο