Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φύλλο

Αρχική » Oneiro » φύλλο

Ονειροκρίτης φύλλο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φύλλο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γνωριμία - ραντεβού

Ονειροκρίτης γνωριμία - ραντεβού

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γνωρίζετε κάποιον, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλο του ατόμου που θα γνωρίσετε.

Αν το άτομο που θα γνωρίσετε είναι του ίδιου φύλου, οι καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι καλές και θα πρέπει να είστε θετικοί ως προς αυτές.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

  • Τα κουτιά στο όνειρο αντικατοπτρίζουν τον μικρόκοσμό μας. Συγκεκριμένα εάν δείτε κλειστά κουτιά σημαίνει ότι κάποια άτομα από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον σας κρύβουν πράγματα και δεν είναι αξιόπιστοι.

  • Η λογομαχία συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι λογομαχείτε με κάποιον τότε πιθανό να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν είτε στο σπίτι σας είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.

    Περισσότερο ασήμι, περισσότεροι καημοί λέει ο παραδοσιακός ονειροκρίτης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος/ίδια υπηρέτης ή υπηρέτρια, θα υποστείτε, στο άμεσο μέλλον, προσβολές και ταπεινώσεις.
    Αν δείτε ότι έχετε ένα σπίτι με πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό, ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, είστε άτομο εγωπαθές και ματαιόδοξο.

  • Ακόμα ένα όνειρο με διπλή ερμηνεία.
    Αν δείτε το πρόσωπό σας γεμάτο με ρυτίδες, θα πρέπει να περιμένετε άσχημες καταστάσεις και στεναχώρια.
    Αν δείτε κάποιο άλλο πρόσωπο με πολλές ρυτίδες, το όνειρο προμηνύει πως κάποιος εχθρός θέλει το κακό σας.

Εγγραφή στο RSS - φύλλο