Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σύγκρουση

Αρχική » Oneiro » σύγκρουση

Ονειροκρίτης σύγκρουση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σύγκρουση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γράφω - γράψιμο

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι γράφετε ένα οποιοδήποτε έγγραφο, τότε το όνειρό σας σηματοδοτεί κάποιο επαγγελματικό δίλημμα που βρίσκεστε.

Αν γράφετε ένα γράμμα ερωτικού περιεχομένου, τότε ετοιμαστείτε για ερωτικές συγκρούσεις και πιθανά αδιέξοδα.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Ο άνεμος στο όνειρο εξαρτάται από την ένταση και την αίσθηση που έχει.
    Αν ο άνεμος είναι καθαρός , απαλός και ευχάριστος τότε τα πράγματα είναι πού καλά.

  • Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος του ανθρώπου.

    Στα όνειρα η παρουσία του σκύλου έχει ξεχωριστή ερμηνεία αναλόγως της κατάστασης στην οποία εξελίχθηκε το συναπάντημα με τον σκύλο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πολλά από αυτά τα ευτελούς αξίας νομίσματα, να περιμένετε ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας και εντυπωσιακές επιτυχίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

  • Όταν αναφερόμαστε σε ένα όνειρο με τέτοιο περιεχόμενο, ο παραδοσιακός ονειροκρίτης υπονοεί τον ερωτικό σαδισμό.
    Από παλιά το όνειρό αυτό αποτελεί μια ένδειξη διαταραγμένης ερωτικής ζωής και σεξουαλικής στέρησης, χωρίς όμως πλέον να θεωρείτε απόλυτο.

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

Εγγραφή στο RSS - σύγκρουση