Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αποστολή

Αρχική » Oneiro » αποστολή

Ονειροκρίτης αποστολή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αποστολή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ταχυδρόμος

Το πως ερμηνεύεται ο ταχυδρόμος στον ονειρικό μας κόσμο, είναι αποτέλεσμα κυρίως της εμφάνισής του.
Στην περίπτωση που δούμε στον ύπνο μας έναν ταχυδρόμο ή έναν αγγελιοφόρο με ουδέτερα ή όμορφα και καθαρά ρούχα τότε θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε ευχάριστα νέα.

πακέτο

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι λάβατε ένα πακέτο, γιορταστικά τυλιγμένο με κορδέλες, προσέξτε μήπως πίσω από την πλάτη σας συμβαίνουν πράγματα που ούτε καν υποψιάζεστε.
Αν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε άλλο δέμα, συμβουλευθείτε το λήμμα ΔΕΜΑ.

έγγραφο

Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει όταν δείτε στον ύπνο σας έγγραφα.
Εάν αυτό είναι μια απλή ανάγνωση τότε μπορεί να σημαίνει την ταραχή κάποιας ερωτικής σας σχέσης είτε επίσης θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα.

δέμα - πακέτο

Είτε είστε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης ενός δέματος στο όνειρό σας, χαρμόσυνες θα είναι οι ειδήσεις που θα λάβετε και στις δύο περιπτώσεις και μάλιστα από κάποιον δικό σας άνθρωπο που δεν μένει κοντά σας.
Ίσως από κάποιον συγγενή σας που ζει στο εξωτερικό.

Σχετικά όνειρα

  • Η κλινική όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι ένα μέρος αναψυχής.
    Εμφανίζετε στο όνειρό μας για να μας πει ότι ξεκινάει για εμάς μια πολύ δύσκολή περίοδος, πού θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν.

  • Τα χαρτιά και η χαρτοπαιξία,στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας τράπουλα ή τραπουλόχαρτα, πιθανόν να έχετε οικονομικές ζημιές.

    Αν δείτε ότι παίζετε χαρτιά, να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες στις οποίες επιδίδεστε.

  • Μπορεί στην πραγματικότητα ο υδράργυρος να είναι ένα ισχυρό δηλητήριο, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας δασύτριχο άνθρωπο ή ότι ξαφνικά αποκτήσατε πολλές τρίχες, να περιμένετε επιτυχίες και πλούτο. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Τα κουκούλια στα όνειρα συνήθως προμηνύουν επαγγελματικές επιτυχίες και μεγάλη κερδοφορία ή ανάπτυξη.
    Σημειολογικά κρύβουν την υπόσχεση για νέα ξεκινήματα και μεταμόρφωση όπως ακριβώς συμβαίνει και στην φύση με τις πεταλούδες.

Εγγραφή στο RSS - αποστολή