Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αρχηγός

Αρχική » Oneiro » αρχηγός

Ονειροκρίτης αρχηγός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αρχηγός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

διευθυντής - μανατζερ

Αν έχετε τα κατάλληλα προσόντα και τις απαραίτητες γνώσεις για μία καλύτερη θέση στον τομέα της εργασίας σας και δείτε στον ύπνο σας ότι
προάγεστε σε διευθυντή ή ότι κατέχετε ήδη μία διευθυντική θέση τότε να περιμένετε να γίνει και στην πραγματικότητα κάτι ανάλογο.

Σχετικά όνειρα

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

    Σε αυτή την περίπτωση το όνειρό σας δεν μπορεί να ερμηνευτεί προφητικά.

  • Η δυστυχία στα όνειρα έχει αντίθετη ερμηνεία και θεωρείτε απολύτως αναλογική με την δυστυχία που αισθάνεστε κατά το όνειρο.
    Έτσι αν δείτε όνειρο που νιώθετε δυστυχία να χαρείτε γιατί σημαίνει απλώς ότι σύντομα θα νιώσετε μεγάλη χαρά που δεν την περιμένετε.

  • Αν δείτε όνειρο στο οποίο πίνετε σαμπάνια, μην περιμένετε να βελτιωθούν τα οικονομικά σας χωρίς να κοπιάσετε και χωρίς να περιορίσετε τη σπάταλη ζωή που κάνετε.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βάτραχο να κοάζει, τότε κάποιοι προσποιούνται τους φίλους με απώτερο σκοπό.

  • Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες για την περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας έλατο.

    Εάν δείτε ένα καμένο ή κομμένο δάσος από έλατα τότε να περιμένετε τον ξαφνικό θάνατο ενός δικού σας προσώπου.

Εγγραφή στο RSS - αρχηγός