Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δόκανο

Αρχική » Oneiro » δόκανο

Ονειροκρίτης δόκανο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δόκανο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δόλωμα

Αν στον ύπνο σας βάζετε δόλωμα σε αγκίστρια, τότε σημαίνει πως τα έχετε εναποθέσει όλα στην τύχη και πως δεν προσπαθείτε καθόλου εσείς.
Αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να δραστηριοποιείστε διότι η τύχη σας σάς έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

δόκανο - παγίδα

Το δόκανο (παγίδα) στο όνειρο αποτελεί ένα πολύ καλό σημάδι.
Είτε θα πατάξετε επιτέλους τους εχθρούς που είχατε τόσο καιρό αν δείτε ότι το στήνετε εσείς, είτε θα σας βοηθήσει κάποιος που ποτέ δεν θα πιστεύατε ότι θα το έκανε, αν δείτε ότι πιάνεστε σε δόκανο (παγίδα).

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βελόνα και κλωστή, τα πράγματα θα είναι πολύ ευχάριστα για εσάς.

    Θα πρέπει να περιμένετε σύντομα επιτυχείς στα ερωτικά αλλά πιθανών και σε άλλους τομείς της ζωής, σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ανύπαντρος και είστε και στην πραγματικότητα, το όνειρο αυτό είναι άνευ σημασίας, καθώς δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ερμηνεία ως σύμβολο..

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Δύσκολοι και υψηλοί οι στόχοι που έχετε θέσει και το όνειρο αυτό ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κοπιάστε και να προσπαθήσετε πολύ προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

Εγγραφή στο RSS - δόκανο