Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μύγα

Αρχική » Oneiro » μύγα

Ονειροκρίτης μύγα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μύγα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

μύγα - μύγες

Ονειροκρίτης μύγα - μύγες

Οι μύγες στο όνειρο συμβολίζουν εκνευριστικά εμπόδια.

Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλές πετούμενες μύγες που σας ενοχλούν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο που θα σας εκνευρίσουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καπνίζετε πολύ, μάλλον είστε νευρικό άτομο και διανύετε μία περίοδο με εντάσεις και εκνευρισμό.
    Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί η περίοδος αυτή θα κρατήσει.

  • Η παρουσία φορέματος στα όνειρα, είτε το φοράτε είτε το κοιτάτε αντιπροσωπεύει την θηλυκότητα σας.

    Σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία αυτού του ονείρου παίζει το χρώμα του φορέματος και η αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο.

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Οι σπόροι είναι σύμβολο ευημερίας και αναγέννησης. Συμβολίζουν υπόσχεση για καινούργια πράγματα και καταστάσεις αλλά και την μελλούμενη ευτυχία.

    Αν δείτε σπόρο ή σπόρους στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες χρηματικές απολαβές αλλά και ευτυχία.

  • Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Εγγραφή στο RSS - μύγα