Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

μυστικοπαθής

Αρχική » Oneiro » μυστικοπαθής

Ονειροκρίτης μυστικοπαθής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : μυστικοπαθής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γωνία σπιτιού

Ονειροκρίτης γωνία σπιτιού

Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

Σχετικά όνειρα

  • Στην περίπτωση που απαιτείται στον ονειρικό σας κόσμο σκοτώνετε κάποιον ζωντανό οργανισμό, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης για το μωρό λέει ότι αν στο όνειρο σας δείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας μωρό σημαίνει βάσανα και λύπες.

  • Αν στο όνειρό σας βλέπετε θυσίες που έχουν να κάνουν με τελετές ήρθε μάλλον η ώρα για ριζικές αλλαγές και επώδυνες στη ζωή σας.
    Αν πάλι δείτε ότι εσείς θυσιάζεστε για κάποιο πρόσωπο ή το αντίθετο αυτό σημαίνει ότι μεγάλη απογοήτευση θα δεχτείτε από ανθρώπους γύρω σας.

  • Σαν το δοχείο και η δεξαμενή εξαρτάται η σημασία της κυρίως απ' το αν είναι γεμάτη ή άδεια.

    Αν λοιπόν είναι γεμάτη ευτυχία και επιτυχίες θα σας περιβάλλουν.

    Αν το νερό της δεξαμενής το χρησιμοποιείτε για να ποτίσετε τον κήπο σας, οι επιτυχίες θα είναι ακόμη πιο σημαντικές.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας λάκκο που χάσκει ανοιχτός μπροστά σας και αποτελεί μέρος του ονειρικού τοπίου, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος ρεαλιστής και ικανός να αποφύγετε οποιαδήποτε παγίδα.

  • Γενικά τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με νερό θεωρούνται κατα τον ονειροκρίτη, πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

    Έτσι αν δείτε καθαρό τρεχούμενο νερό να βγαίνει από βρύση, σημαίνει επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - μυστικοπαθής