Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νάφθα

Αρχική » Oneiro » νάφθα

Ονειροκρίτης νάφθα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νάφθα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι κρατάτε ημερολόγιο, όπου καταγράφετε τα γεγονότα της κάθε ημέρας, να περιμένετε επιπλοκές που θα σας ταλαιπωρήσουν.
    Αν στο όνειρο, κρεμάτε ή παρατηρείτε κάποιο ημερολόγιο που είναι κρεμασμένο στον τοίχο, η ζωή σας κυλάει ανούσια, αλλά όχι και δυσάρεστα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε το πατροπαράδοτο Ελληνικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα με τον σουβλιστό οβελία, τότε προ μηνύονται επιτυχίες και οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας καμπαναριό τότε σύντομα θα δείτε ότι καταξιώνεστε στον επαγγελματικό σας χώρο.
    Αν βρίσκεστε πάλι στο ψηλότερο μέρος του καμπαναριού πλούτη και ευτυχία σας περιμένει.

  • Το ιώδιο παρόλα τα οφέλη που έχει στην πραγματική ζωή, στα όνειρα θεωρείται κακός οιωνός που προοιωνίζει αρρώστια σωματική ή και ψυχική.
    Η παρουσία του ιωδίου στα όνειρα μας συμβολίζει την αρρώστια και την στεναχώρια.

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

  • Αν δείτε ότι απεχθάνεστε ένα πρόσωπο στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα νιώσετε αρέσκεια για κάποιον, και ότι η υποψία σας για την τιμιότητα του θα αποδειχθεί βάσιμη.

Εγγραφή στο RSS - νάφθα