Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

δυόσμος

Αρχική » Oneiro » δυόσμος

Ονειροκρίτης δυόσμος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : δυόσμος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βότανα

Ονειροκρίτης βότανα

Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

Σχετικά όνειρα

  • Το μουλάρι προμηνύει δυσκολίες.
    Εάν δείτε στον ύπνο σας μουλάρια να τρέχουν ή απλά να περνούν, να περιμένετε μία περίοδο που δεν θα σας παρουσιαστεί καμία ευκαιρία ή δεν θα έχετε καμία επιτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσπαθείτε να κρύψετε κάποιο αντικείμενο, σημαίνει πως φοβάστε μήπως γελοιοποιηθείτε, αν αποκαλυφθούν διάφορες ατασθαλίες που έχετε κάνει πρόσφατα.

  • Η ερμηνεία του δημάρχου στο όνειρό μας είναι κάπως περίεργη.

    Αν δείτε ότι είστε εσείς ο ίδιος δήμαρχος είναι πολύ πιθανόν να παρουσιάσετε κάποια προβλήματα υγείας.

    Αν πάλι απλώς κουβεντιάζετε με τον δήμαρχο τότε δύο τινά μπορεί να συμβούν.

  • Η παρουσία τρέλας ή τρελού στα όνειρα είναι πάντοτε ευοίωνη. Οι τρελοί θεωρούνται κατά τον ονειροκρίτη, από την αρχαιότητα, ως σημάδι Θείας ευλογίας και μεγάλης τύχης.

    Αν δείτε τρελό, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση, τιμές και δόξα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας δίσκο τότε θα λάβετε πολλές ,πιθανός προσοδοφόρες, επαγγελματικές προτάσεις.
    Αρκεί ο δίσκος να μην έχει γλυκά, γιατί τότε θα σας κάνουν δόλιες προτάσεις και θα βρεθείτε μπλεγμένος, εκτός κι αν δεν δεχτείτε το κέρασμα, που σημαίνει ότι δε θα πέσετε στην παγίδα.

Εγγραφή στο RSS - δυόσμος