Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ερωτική

Αρχική » Oneiro » ερωτική

Ονειροκρίτης ερωτική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ερωτική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

σεξ - συνουσία

Εάν δείτε ότι κάνετε σεξ με το αντίθετο φύλο αυτό είναι πολλές φορές η διέξοδος του οργανισμού διότι απέχετε καιρό από αυτήν.
Εάν όμως δεν απέχετε και δείτε ότι κάνετε έρωτα αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία σε κάποιους τομείς.

Σχετικά όνειρα

  • Η μπαλαρίνα στα όνειρα συμβολίζει κάτι το ξέγνοιαστο και το ανέμελο, ίσως και κάποια ελαφρότητα πιθανώς σε συμπεριφορά.

  • Αν βρεθείτε σε χώρο όπου εκείνη τη στιγμή πραγματοποιείται δημοπρασία, τότε το όνειρό σας σάς προειδοποιεί για οικονομικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε.
    Αν όμως δείτε ότι βγαίνουν σε πλειστηριασμό δικά σας αντικείμενα, τότε τα προβλήματα αυτά θα μετατραπούν σε επιτυχίες.

  • Ένα σπάνιο όνειρο, το βαλσάμωμα έχει σταθερή ερμηνεία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα κατά τον ονειροκρίτη.

    Το να δείτε στον ύπνο σας τη διαδικασία βαλσαμώματος αόριστα, σημαίνει κακή τύχη, ανακατατάξεις στην ζωή, και προβλήματα υγείας.

  • Αν δείτε ότι είστε παραλήπτης κάποιου μηνύματος, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας ανακουφίσουν. Προβλέπονται θετικές αλλαγές στις υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Σε αυτό το όνειρο η αίσθηση που έχετε όταν το βλέπετε παίζει καθοριστικό ρόλο στην ερμηνεία του.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι κάποιος άλλος ή εσείς πέφτει με αλεξίπτωτο χωρίς να φοβάται, σημαίνει ότι αυτή την περίοδο που διανύετε, ότι επιχειρείτε να κάνετε θα καρποφορεί.

  • Οι παλιοί ερμηνευτές ονείρων πίστευαν πως όταν εμφανίζεται ο υάκινθος στον ονειρικό μας κόσμο, το όνειρο προμηνύει καινούργιους έρωτες και ερωτική πίστη άνευ όρων.

Εγγραφή στο RSS - ερωτική