Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αλάβαστρο

Αρχική » Tags » αλάβαστρο

Ονειροκρίτης αλάβαστρο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αλάβαστρο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

δέρμα - επιδερμίδα

Ονειροκρίτης δέρμα - επιδερμίδα

Εάν στον ύπνο σας λοιπόν δείτε μια ανωμαλία οποιασδήποτε μορφής στο δέρμα σας τότε να περιμένετε στεναχώρια και δυσκολίες σε μα περίοδο γεμάτη απογοητεύσεις.

Αν στο όνειρο είδατε ότι είχε μαυρίσει η επιδερμίδα σας, θα πάρετε άσχημα νέα.

αλάβαστρο

Ονειροκρίτης αλάβαστρο

Αν δείτε στον ύπνο σας αλάβαστρο, σημαίνει επιτυχία στο γάμο και σε κάθε νόμιμη δουλειά.

Αν δείτε πως σπάσατε αλαβάστρινο άγαλμα ή βάζο, σημαίνει λύπη και μεταμέλεια. Επίσης, μπορεί χάσετε χρήματα ή κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές.

Σχετικά όνειρα

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

  • Ένα ναυαγισμένο πλοίο στα όνειρα προμηνύει απογοήτευση.

    Εάν δείτε πλοίο ναυαγισμένο και κατεστραμμένο κοντά στην ακτή τότε πιθανό κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει ή κάποια όνειρα που κάνατε εκείνη την περίοδο να μην πραγματοποιηθούν, να «ναυαγήσουν».

  • Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.

    Περισσότερο ασήμι, περισσότεροι καημοί λέει ο παραδοσιακός ονειροκρίτης.

  • Όπως και στην πραγματικότητα έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο η ποδάγρα σίγουρα δεν αποτελεί κάτι ευχάριστο.
    Ωστόσο η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με την ηλικία αυτουνού που το βλέπει.

  • Ο λαιμοδέτης ή κοινώς η γραβάτα αλλά και γενικά οποιοδήποτε σχοινί που τυλίγει το λαιμό συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.
    Εάν δείτε ότι φοράτε γραβάτα και τη νιώθετε σφιχτή τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις άσχημες στις οποίες θα νιώθετε εγκλωβισμένος/η.

  • Οι οβίδες δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι ευχάριστο όταν εμφανίζονται στη ζωή μας, στον ονειρικό μας κόσμο όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Εγγραφή στο RSS - αλάβαστρο