Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νιρβάνα

Αρχική » Tags » νιρβάνα

Ονειροκρίτης νιρβάνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νιρβάνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ασκητισμός

Ονειροκρίτης ασκητισμός

Αν ονειρευτείτε ασκητισμό, σημαίνει ότι θα καλλιεργήσετε παράξενες αρχές και απόψεις, κάνοντας τον εαυτό σας γοητευτικό στους ξένους, αλλά απωθητικό στους φίλους.

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ασκητή τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

ερημίτης - ασκητής

Ονειροκρίτης ερημίτης - ασκητής

Ο ερημίτης είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονειρικά σύμβολα καθώς αντιπροσωπεύει την ανάγκη για επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο.

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ερημίτη τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

Σχετικά όνειρα

  • Το τρέξιμο στα όνειρα και η ερμηνεία του, εξαρτώνται από την αίσθηση και το αποτέλεσμα.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε χωρίς να κουράζεστε και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

  • Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Ένα όνειρο με έντονη συμβολική σημασία, η καταιγίδα, όπως και τα υπόλοιπα όνειρα - εφιάλτες που σχετίζονται με την μανία της φύσης προμηνύει σημαντικές αλλαγές.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

Εγγραφή στο RSS - νιρβάνα