Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έρπω

Αρχική » Tags » έρπω

Ονειροκρίτης έρπω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έρπω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

έρπω - σέρνομαι

Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι σέρνεστε στη γη και δεν μπορείτε με τίποτα να σηκωθείτε στα πόδια σας τότε να περιμένετε ότι δεν θα απαλλαγείτε εύκολα από τα προβλήματα που σας βασανίζουν.

Σχετικά όνειρα

  • Στην περίπτωση που δείτε στον ύπνο σας, ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε πλήθος και κανένας δεν μπορεί να σας δει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι, ότι έχετε γίνει πολύ αλαζονικός και ότι εθελοτυφλείτε.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας κάποιον να φοράει πέπλο, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν.
    Αν δείτε ότι σηκώνει το πέπλο και αποκαλύπτει το πρόσωπο του, θα κοινοποιηθούν μυστικά σας που θα σας ρεζιλέψουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας χωράφι με πατάτες, να περιμένετε κέρδη απροσδόκητα και ικανοποιητικά.

  • Η μύτη συνήθως συμβολίζει επιτυχία και κέρδη.

    Εάν δείτε μία μύτη καλλίγραμμη και ωραία τότε να περιμένετε οικονομικά κέρδη.

    Η μεγάλη μύτη στα όνειρα συμβαδίζει με τις λαϊκές δοξασίες που παραδέχονται τη συσχέτιση της με καλές ερωτικές επιδόσεις.

  • Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

  • Κατα το παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία αυτής της μακρινής ηπείρου θεωρείται πολύ καλό σημάδι για τα οικονομικά αυτού που είδε το όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά.

Εγγραφή στο RSS - έρπω