Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

εξαναγκασμός

Αρχική » Tags » εξαναγκασμός

Ονειροκρίτης εξαναγκασμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : εξαναγκασμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

  • Η παρουσία του θειαφιού στα όνειρα αποτελεί κακό σημάδι καθώς είναι άρηκτα συνδεδεμένο με εκρήξεις και ηφαίστεια.
    Αν δείτε στο όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες.

  • Το σχολείο είναι σύμβολο μάθησης αλλά και ξεγνοιασιάς.

    Έτσι αν είδατε ότι είσασταν στο σχολείο μαζί με συμμαθητές σας, σημαίνει ότι αναπολείτε την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής πιθανόν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και άγχους στην παρούσα φάση.

  • Το λαγκάδι συμβολίζει εμπόδιο. Εάν δηλαδή δείτε ότι διασχίζετε ένα λαγκάδι σκοτεινό και έχετε άσχημα συναισθήματα τότε πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε κάποιο σας στόχο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την επίτευξή του.

Εγγραφή στο RSS - εξαναγκασμός