Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φορτίο

Αρχική » Oneiro » φορτίο

Ονειροκρίτης φορτίο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φορτίο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία για το κολύμπι, είτε σε θάλασσα είτε σε κάποια λίμνη, εξαρτάται πάντα από την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο και την καθαρότητα - ηρεμία των υδάτων μέσα στα οποία κολυμπήσαμε.

  • Στην όχι και τόσο συχνή περίπτωση που θα δείτε ένα όνειρο μέσα στο όνειρό σας, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως σοβαρά προβλήματα σας βασανίζουν στην πραγματική σας ζωή, τις περισσότερες μάλιστα φορές το όνειρο αυτό σημαίνει απόλυτη ανάγκη για ψυχική ξεκούραση, καθώς φαίνεται ότι ή έντασή σας δεν βρ

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ζιζάνια οποιουδήποτε τύπου τα πράγματα για εσάς δεν είναι και πολύ ευχάριστα.
    Τα ζιζάνια στο όνειρο προμηνύουν οικονομικές δυσκολίες και μάλιστα μακράς διαρκείας.
    Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και μόνιμες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρπάζετε κάτι που δεν σας ανήκει, κάτι που δεν είναι δικό σας, κάτι ξένο, σημαίνει πως είστε αποφασισμένος να πετύχετε τον στόχο σας χρησιμοποιώντας άνομα και ανήθικα μέσα.

  • Όταν η κιμωλία εμφανίζετε στο όνειρό μας, έχει ως σκοπό να μας βάλει να σκεφτούμε καλύτερα την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

  • Στην καθημερινή της χρήση η λέξη αυτή υποδηλώνει συνωμοτικές ενέργειες και «μαγειρέματα» στον χώρο, κυρίως της πολιτικής.

Εγγραφή στο RSS - φορτίο