Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

θυσιάζομαι

Αρχική » Tags » θυσιάζομαι

Ονειροκρίτης θυσιάζομαι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : θυσιάζομαι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

θυσία

Αν στο όνειρό σας βλέπετε θυσίες που έχουν να κάνουν με τελετές ήρθε μάλλον η ώρα για ριζικές αλλαγές και επώδυνες στη ζωή σας.
Αν πάλι δείτε ότι εσείς θυσιάζεστε για κάποιο πρόσωπο ή το αντίθετο αυτό σημαίνει ότι μεγάλη απογοήτευση θα δεχτείτε από ανθρώπους γύρω σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε στο κατάστρωμα κάποιου πλοίου το μέλλον σας προμηνύεται λαμπρό.
    Σύντομα θα κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

  • Το λαγκάδι συμβολίζει εμπόδιο. Εάν δηλαδή δείτε ότι διασχίζετε ένα λαγκάδι σκοτεινό και έχετε άσχημα συναισθήματα τότε πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε κάποιο σας στόχο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την επίτευξή του.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ένα σπίτι καθαρό, αστραφτερό και τακτοποιημένο, τότε σας περιμένουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Η παρουσία του γερανού θεωρείται καλός οιωνός στα όνειρα.

    Αν δείτε γερανούς να πετάνε σε σχηματισμούς, μια μεγάλη αλλαγή επίκειται στη ζωή σας. Κάποιο μακρινό, υπερπόντιο ίσως, ταξίδι διαγράφεται στον ορίζοντα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα επιστημονικό εργαστήριο όπου γίνονται πολύπλοκα και ακατανόητα για σας πειράματα, θα μπείτε σε απροσδόκητες περιπέτειες, από τις οποίες όμως θα βγείτε τελικά κερδισμένοι.

Εγγραφή στο RSS - θυσιάζομαι