Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

στέμμα

Αρχική » Oneiro » στέμμα

Ονειροκρίτης στέμμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : στέμμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

στέμμα, κορώνα, διάδημα

Ονειροκρίτης στέμμα, κορώνα, διάδημα

Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

θρόνος

Ο θρόνος και στα όνειρα, συμβολίζει το υπέρτατο αξίωμα και το απόγειο της δόξας.
Εάν ονειρευτείτε πως κάθεστε πάνω σε κάποιο θρόνο, να περιμένετε κοινωνική αναγνώριση και αν είστε ανύπαντροι, να προετοιμαστείτε σύντομα για γάμο, με πολύ καλές προϋποθέσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Τα παντζάρια στα όνειρα αποτελούν πολύ καλό οιωνό κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Ο εισπράκτορας στα όνειρα είναι κακό σημάδι για τα οικονομικά σας.
    Είτε έχετε υποπέσει σε λάθη παλαιότερα είτε θα βρεθούν μπροστά σας οικονομικές "ατασθαλίες" άλλων.

  • Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία.

    Από τα πανάρχαια χρόνια, η παρουσία της κουκουβάγιας στα όνειρα σήμαινε θάνατο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - στέμμα