Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κορώνα

Αρχική » Tags » κορώνα

Ονειροκρίτης κορώνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κορώνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

στέμμα, κορώνα, διάδημα

Ονειροκρίτης στέμμα, κορώνα, διάδημα

Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

θρόνος

Ο θρόνος και στα όνειρα, συμβολίζει το υπέρτατο αξίωμα και το απόγειο της δόξας.
Εάν ονειρευτείτε πως κάθεστε πάνω σε κάποιο θρόνο, να περιμένετε κοινωνική αναγνώριση και αν είστε ανύπαντροι, να προετοιμαστείτε σύντομα για γάμο, με πολύ καλές προϋποθέσεις.

Σχετικά όνειρα

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

    Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε παζάρι όπου χαζεύετε τα εμπορεύματα και χάνεστε μέσα σε αυτά, θα μπείτε στο στόχαστρο κακών στρωμάτων, που δεν θα κατορθώσουν όμως να σας κάνουν κάποια ζημιά και να χαλάσουν την φήμη που με κόπο έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα να φτιάξετε.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ψαρεύετε και πιάνετε πολλά ψάρια, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα.

    Αν δείτε ότι δεν είναι καλή η ψαριά ή τα ψάρια είναι πεθαμένα, να περιμένετε αποτυχίες και βάσανα.

  • Αν είτε άνδρας και δείτε στο όνειρό σας ότι κρατάτε ραβδί, τότε αυτό συμβολίζει την έλλειψη αυτοπεποίθησης που σας διακατέχει.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε κανέλα σε γλυκό ο έντονος χαρακτήρας σας θα πέσει πάλι σε μπελάδες.
    Αν όμως μασάτε κανέλα θα περάσετε μια πολύ επώδυνη και έντονη ερωτική σχέση.
    Αν πάλι δίνετε κανέλα σε κάποιον , αυτό το άτομο έχει σκοπό να σας κάνει κακό.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

Εγγραφή στο RSS - κορώνα