Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγώνες

Αρχική » Oneiro » αγώνες

Ονειροκρίτης αγώνες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγώνες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ιππόδρομος - ιπποδρομίες

Αν στο όνειρό σας βρίσκεστε σε ιππόδρομο και παρακολουθείτε ιππικούς αγώνες τότε σας προειδοποιεί να προφυλαχθείτε από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος που μέχρι πρότινος θεωρούσατε φίλους σας, διότι έχετε δίπλα σας εχθρούς στην πραγματικότητα και θέλουν να σας βλάψουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλεξίπτωτα που πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται, ή αν δείτε ότι εσείς πέφτετε με αλεξίπτωτο χωρίς όμως να φοβάστε, αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειές που καταβάλλετε για κάποιο σκοπό θα επιτύχουν.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε κουρέας σημαίνει ότι σαν άνθρωπος προσπαθείτε πάντα ανακουφίσετε τους άλλους από τα βάσανά τους και να τους σταθείτε σε δύσκολες καταστάσεις ιδίως σε περιπτώσεις που κόβετε τα μαλλιά άλλου ανθρώπου.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Οι οβίδες δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι ευχάριστο όταν εμφανίζονται στη ζωή μας, στον ονειρικό μας κόσμο όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

  • Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.
    Είτε είστε εσείς είτε είναι άλλος ο δισκοβόλος στο όνειρο, η σημασία είναι η ίδια, μην αγχώνεστε γιατί τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει την ευτυχία σας.

Εγγραφή στο RSS - αγώνες