Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ψεύτικος

Αρχική » Tags » ψεύτικος

Ονειροκρίτης ψεύτικος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ψεύτικος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι ξαφνικά γίνατε διάσημος και σας αναγνωρίζουν οι πάντες, θα πρέπει να προσέξετε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί μάλλον έχετε αρχίσει να γίνεστε φαφλατάς και υπερβολικός.

  • Η λίμνη είναι ένα ονειρικό σύμβολο με ποικίλες ερμηνείες.

    Όμορφη λίμνη, με καθάρια νερά και γύρω της τοπία υπέροχα, προοιωνίζει αδιατάρακτη οικογενειακή ζωή, ευτυχισμένη και πλούσια, φτωχή όμως σε εξάρσεις.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε καντήλι αναμμένο τότε η ζωή σας θα είναι ξεκάθαρη και ακριβώς όπως εσείς την έχετε προγραμματίσει.

    Αν πάλι δείτε καντήλι σβηστό πολλά προβλήματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Ο ανιψιός στο όνειρο προμηνύει ευτυχία και μία καλή ζωή.

    Η ανιψιά σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε στη ζωή σας και θα πάρετε κάποιες μικρές στεναχώριες.

    Αν είστε άνδρας και δείτε την ανιψιά σας σημαίνει ότι θα κάνετε καινούρια γνωριμία και ότι θα είναι καλή σύντροφος για εσάς.

  • Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
    Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος απαγορεύει σε εσάς να κάνετε κάτι, να περάσετε από κάπου η γενικά οποιουδήποτε τύπου απαγόρευση η εμπόδιο μπορεί κάποιος να σας βάλει,

Εγγραφή στο RSS - ψεύτικος