Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

σφαίρα

Αρχική » Oneiro » σφαίρα

Ονειροκρίτης σφαίρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : σφαίρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η μυλόπετρα στο όνειρο συμβολίζει το χρέος του κάθε ανθρώπου στη ζωή και την ηθική.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρο μυλόπετρα δεν είναι τίποτα άλλο από το υποσυνείδητο σας που σας υπενθυμίζει ότι στη ζωή για να διατηρηθούν οι ηθικές αρχές χρειάζεται κόπος και προσπάθεια.

  • Το να δείτε στον ύπνο σας ότι είστε υπάλληλος και αυτό να είναι και το πραγματικό σας επάγγελμα, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ερμηνεία και θεωρείται όνειρο δίχως ιδιαίτερη σημασία.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε να ξεφλουδίζεται κάποιο φρούτο, λαχανικό ή τρόφιμο, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως βρίσκεστε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο ή δίλημμα στη ζωή σας, παράλληλα όμως σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς.

  • Το να ακούσετε ή να εξαπολύσετε βωμολοχίες, κατηγορίες και προσβλητικά λόγια στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι που κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε αταξίες και ζαβολιές, ακόμη και αν σας επιπλήττουν, σημαίνει πως διαθέτετε γοητευτικό χαρακτήρα και κερδίζετε τη συμπάθεια των άλλων δίχως την παραμικρή προσπάθεια.
    Αν δείτε ότι το σπίτι σας βρίσκεται σε αταξία, τότε θα περάσετε μια μεγάλη αναστάτωση.

  • Ο κρίκος συμβολίζει μπερδέματα, διαπληκτισμούς, προβλήματα σε ανθρώπινες σχέσεις.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε κρίκους ενωμένους να περιμένετε κακόβουλα σχόλια και παρεξηγήσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Εγγραφή στο RSS - σφαίρα