Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πελεκάνος

Αρχική » Tags » πελεκάνος

Ονειροκρίτης πελεκάνος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πελεκάνος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης κατατάσσει την εμφάνιση του ιεροκήρυκα στα όνειρα, στην κατηγορία των ονείρων με αρνητική ερμηνεία.

  • Όταν βλέπεις ένα θησαυρό στο όνειρό σου, μπορεί να συμβολίζει την αναζήτηση για κάτι πολύτιμο στη ζωή σου. Ίσως να ψάχνεις για την ευτυχία, την πνευματική εξέλιξη, την επιτυχία στην εργασία σου ή ακόμη και τον έρωτα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

  • Το αηδόνι στα όνειρα θεωρείται πάντοτε προάγγελος χαράς και ευτυχίας.
    Είτε κελαηδάει είτε όχι, είτε πετάει είτε στέκεται, είτε το χαϊδεύετε είτε όχι, το αηδόνι προοιωνίζει τις χαρές του έρωτα, του επιτυχημένου γάμου και της ευτυχισμένης οικογένειας.

  • Όταν στον ύπνο σας δείτε ότι εμπλέκεστε σε κάποιο ειδύλλιο με το αντίθετο φύλο, τότε να είστε έτοιμοι διότι η σχέση που θα έρθει θα είναι ώριμη και θα ευδοκιμήσει.

  • Το μαγιό στα όνειρα δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα καθώς συμβολίζει ανακούφιση και χαλάρωση.

    Εάν δείτε ότι φοράτε ή κοιτάτε μαγιό τότε να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις ή προτάσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Εγγραφή στο RSS - πελεκάνος