Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καλύπτρα

Αρχική » Tags » καλύπτρα

Ονειροκρίτης καλύπτρα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καλύπτρα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

πέπλο

Αν δείτε στο όνειρο σας κάποιον να φοράει πέπλο, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας στενοχωρήσουν.
Αν δείτε ότι σηκώνει το πέπλο και αποκαλύπτει το πρόσωπο του, θα κοινοποιηθούν μυστικά σας που θα σας ρεζιλέψουν.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
    Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

  • Αν το ηφαίστειο στο όνειρό σας εκρήγνυται σημαίνει ότι είστε άνθρωπος που ο χαρακτήρας του μπλέκει πάντα σε αδιέξοδο ερωτικών παθών .
    Αν πάλη το ηφαίστειο είναι ήρεμο και γαλήνιο τότε είστε άνθρωπος που ξέρει να συγκρατεί τα πάθη και τις ορμές του.

  • Η ομίχλη στην πραγματική ζωή αποτελεί ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που περιορίζει όμως την ορατότητα και κάνει το δρόμο μας πιο δύσκολο.
    Έτσι και στα όνειρα η ομίχλη προαναγγέλλει μια περίοδο δυσκολιών και αγωνιών, την οποία όμως θα ξεπεράσετε με μεγάλες προσπάθειες και πολύ κόπο.

  • Άλλο ένα τυπικά «αντίστροφο» όνειρο το οποίο συναντάται συχνά στον ονειρικό κόσμο.

  • Η ερμηνεία ενός τέτοιου τυπικού εφιάλτη στον οποίο σας καταδιώκουν είναι ότι δυσκολεύεστε να αποκοπείτε από το παρελθόν και απεγνωσμένα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτό.

Εγγραφή στο RSS - καλύπτρα