Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νερομάνα

Αρχική » Tags » νερομάνα

Ονειροκρίτης νερομάνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νερομάνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

βρύση (πηγή)

Ονειροκρίτης βρύση (πηγή)

Γενικά τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με νερό θεωρούνται κατα τον ονειροκρίτη, πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Έτσι αν δείτε καθαρό τρεχούμενο νερό να βγαίνει από βρύση, σημαίνει επιτυχίες.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

  • Αν στο όνειρό σας βρέθηκες μέσα σε βιβλιοθήκη, σημαίνει ότι οι παρέες και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι έχουν χάσει το ενδιαφέρον που είχαν παλαιότερα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε ένας ισχυρός σεισμός που προκαλεί καταστροφές και σας απειλεί, σας προμηνύονται συμφορές και κατατρεγμοί της τύχης.

  • Τα κούτσουρα συμβολίζουν «βάρος» είτε ψυχολογικό είτε οικονομικό.

    Εάν δείτε λοιπόν κούτσουρα στοιβαγμένα τότε να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενα οικονομικά βάρη, άγχη και στενοχώριες.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε σε έναν σκοτεινό θάλαμο και στενό, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες, και πολλές στενοχώριες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε χειρούργος, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα κληθείτε σύντομα να λάβετε κάποια οδυνηρή απόφαση που θα έχει κρίσιμες επιπτώσεις στη ζωή σας.
    Αν δείτε χειρουργό να χειρουργεί ασθενή, να περιμένετε κακοτυχίες και θλίψη.

Εγγραφή στο RSS - νερομάνα