Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

νιτσεράδα

Αρχική » Tags » νιτσεράδα

Ονειροκρίτης νιτσεράδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : νιτσεράδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βάζετε κολόνια, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι ότι δεν είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που πρόκειται να βρεθούν μπροστά σας.

    Είναι όμως και μια βοήθεια, γιατί σας εφιστά την προσοχή για να διορθώσετε τα λάθη σας.

  • Αν προσπαθείτε ματαίως να βγείτε από το βάλτο, τότε η υγεία σας απειλείται.

    Αν δείτε πως βγαίνετε από βάλτο, τότε μια κακή περίοδος της ζωής σας τελειώνει.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι διαβάζετε μυθιστόρημα και το απολαμβάνετε, σημαίνει ότι είστε άνθρωπός ανέμελος και πιθανόν αμελής στις υποχρεώσεις σας.
    Συμβουλευθείτε επίσης τη λέξη ΒΙΒΛΙΟ.

  • Ο άνεμος στο όνειρο εξαρτάται από την ένταση και την αίσθηση που έχει.
    Αν ο άνεμος είναι καθαρός , απαλός και ευχάριστος τότε τα πράγματα είναι πού καλά. Αυτό σημαίνει ότι οι ψυχικοί και διανοητική σας κούραση έφτασε η ώρα να ξεπληρωθεί με κάποιο πολύ χειροπιαστό- υλικό τρόπο.

  • Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι είστε έγκυος και σας έχουν πιάσει οι ωδίνες (πόνοι) του τοκετού, σύντομα θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναστατώσουν και θα σας συνταράξουν.

Εγγραφή στο RSS - νιτσεράδα