Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

συνωμοσία

Αρχική » Oneiro » συνωμοσία

Ονειροκρίτης συνωμοσία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : συνωμοσία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξελογιάζω - ξελόγιασμα

Ονειροκρίτης ξελογιάζω - ξελόγιασμα

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καπνίζετε πολύ, μάλλον είστε νευρικό άτομο και διανύετε μία περίοδο με εντάσεις και εκνευρισμό.
    Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί η περίοδος αυτή θα κρατήσει.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε μια συναυλία και παρακολουθείτε γοητευμένος το μαέστρο που, ανεβασμένος στο πόντιουμ, διευθύνει την ορχήστρα, τότε ο λεπτός κι ευαίσθητος χαρακτήρας σας που διψάει για πνευματικές εξάρσεις θα ανταμειφθεί, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε, να ερωτευθείτε

  • Το μαδέρι συμβολίζει επαγγελματική σιγουριά και ασφάλεια.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μαδέρια ή πατάτε πάνω σε αυτά τότε θα βιώσετε ή βιώνετε μία περίοδο στον επαγγελματικό τομέα που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια.

  • Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
    επιχειρήσεις τους.

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παλεύετε με τα κύματα προσπαθώντας να σωθείτε από πνιγμό, σύντομα θα πάρετε από την εργασία σας τεράστια κέρδη.

Εγγραφή στο RSS - συνωμοσία