Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

φιλοξενώ

Αρχική » Oneiro » φιλοξενώ

Ονειροκρίτης φιλοξενώ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : φιλοξενώ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε ερωμένη και είστε άντρας τότε αυτό σημαίνει ότι είστε απελπισμένος για την εύρεση ερωτικού συντρόφου.
    Εάν είστε παντρεμένος και δείτε ότι έχετε ερωμένη ισχύει ότι υπάρχει στο λήμμα «παντρεμένη».

  • Σημασία σε αυτό το όνειρο έχει για άλλη μια φορά αν είστε "πομπός ή δέκτης" του κηρύγματος.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο μπλεγμένος σε πράξεις σαδιστικές, το όνειρό σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει να αλλάξετε τρόπος ζωής, καθώς από ότι φαίνεται είστε σεξουαλικά ανενεργός στερημένος.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες. Πρόκειται για βασανιστικά όνειρα που χαρτογραφούν τον εσωτερικό μας κόσμο και αποκαλύπτουν μια ζωή ανικανοποίητη, αγχώδη και ταραγμένη.

Εγγραφή στο RSS - φιλοξενώ