Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τρόφιμα

Αρχική » Oneiro » τρόφιμα

Ονειροκρίτης τρόφιμα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τρόφιμα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ξεφλούδισμα - ξεφλουδίζω

Αν στον ύπνο σας δείτε να ξεφλουδίζεται κάποιο φρούτο, λαχανικό ή τρόφιμο, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως βρίσκεστε σε ένα μεγάλο αδιέξοδο ή δίλημμα στη ζωή σας, παράλληλα όμως σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία της παρουσίας κληρικών στα όνειρα, εξαρτάται από την αίσθηση του ονείρού αλλά και τις καταστάσεις που υπήρξαν για να αποδοθεί σωστά.

    Διαβάστε την σχετική ερμηνεία για αρχιερέας

  • Πολλοί άνθρωποι έχουν δει έστω και μία φορά ότι είναι μαθητές αφού έχουν τελειώσει το σχολείο.

    Εάν όμως αυτό το όνειρο σας προκαλεί άγχος τότε πιθανό να παρουσιάζετε στο όνειρο συσσωρευμένο άγχος και πίεση της καθημερινότητας.

  • Εδώ πρόκειται, φυσικά, για το φαρμακευτικό οινόπνευμα και όχι για το αλκοόλ. Είναι ένα ονειρικό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας κάνουν μ' αυτό εντριβές, θ' ανταλλάξετε άσχημα και πικρά λόγια με ανθρώπους που, κατά βάθος, αγαπάτε και εκτιμάτε.

  • Η ηχώ, (της ήχους), κοινώς "αντίλαλος", αποτελεί ακουστικό φαινόμενο που οφείλεται στην ανάκλαση ηχητικών κυμάτων.
    Αν λοιπόν στο όνειρό σας ,ακούτε την ηχώ σας, τότε κάποια αποτυχία σας περιμένει που θα οφείλεται σε κάποιον λάθος χειρισμό.

  • Η καμηλοπάρδαλη είναι ένα επιβλητικό και πανέμορφο ζώο το οποίο όμως δεν συναντάται στην χώρα μας, οπότε δύσκολα εμφανίζεται στα όνειρα σας.

  • Ο ναύτης είναι θετικό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε λοιπόν ναύτες στο όνειρο σας τότε να περιμένετε νέα χαρούμενα που θα σας βγάλουν από μία δύσκολη κατάσταση.

Εγγραφή στο RSS - τρόφιμα