Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

χαλασμένο

Αρχική » Tags » χαλασμένο

Ονειροκρίτης χαλασμένο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : χαλασμένο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

φρούτα - οπωρικά

Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

ξύδι

Το ξύδι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο και νόστιμο συνοδευτικό για το φαγητό μας, όταν όμως εμφανίζεται στο όνειρό μας είναι αρκετά δυσοίωνο, καθώς η οξύτητα του συνδέεται από αρχαιοτάτων χρόνων με αναποδιές.

Σχετικά όνειρα

  • Το σέλινο, στα όνειρα, θεωρείται το κλασσικότερο σύμβολο της απιστίας.
    Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας να κρατάει σέλινο στα χέρια του, σημαίνει πως είναι άτομο αξιόπιστο και σωστά τον εκτιμάτε.

  • Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου είναι η λησμονιά.
    Για το λόγο από τα αρχαία χρόνια, πέθαιναν σε μάχες με την ελπίδα να έχουν υστεροφημία.
    Στο όνειρο όμως η λησμονιά έχει άλλο συμβολισμό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Το μνημείο αποτελεί σύμβολο τύχης.
    Εάν δηλαδή δείτε στον ύπνο σας μνημείο, τότε πιθανό να γνωρίσετε γενικά στη ζωή σας δόξα και επιτυχίες.
    Σε λίγες περιπτώσεις το μνημείο δηλώνει μία βαθύτερη ανάγκη μας για κατανόηση και συμπόνια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε καμαριέρα ή καμαριέρης ανάλογα με το φύλλο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε σεξουαλικά απωθημένα και ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες.
    Επίσης είστε ένα βήμα πριν την απιστία και ψάχνετε νέο σύντροφο.

Εγγραφή στο RSS - χαλασμένο