Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

κεράκια

Αρχική » Tags » κεράκια

Ονειροκρίτης κεράκια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : κεράκια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γιορτή

Ονειροκρίτης γιορτή

Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

γενέθλια

Ονειροκρίτης γενέθλια

Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο. Σε κάθε περίπτωση κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

τούρτα

Ονειροκρίτης τούρτα

Όταν βλέπουμε τούρτα οποιουδήποτε είδους να κάνει την εμφάνισή της στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες στιγμές.

Πιο συγκεκριμένα η τούρτα σχετίζεται άμεσα με το οικογενειακό μας περιβάλλον.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αυτό το όνειρο δεν παίζει κανένα ρόλο αν δείτε ότι εσείς ο ίδιος παίζετε το τύμπανο ή απλά το ακούτε να έρχεται σαν ήχος, το βλέπετε κ.τ.λ.π.
    Σε αυτό που πρέπει να δώσετε βάρος είναι το αν ο ρυθμός είναι αργός ή γρήγορος.

  • Αν ονειρευτείτε οποιοδήποτε δέντρο που τα κλαδιά του είναι γεμάτα από τους καρπούς του, τότε είναι όλα πολύ καλά.

    Άνοδος, κέρδη, ευημερία και πολλά άλλα καλά χαρακτηρίζουν την ζωή σας.

  • Το λιβάδι κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει τη ζωή, όπως και ο δρόμος ή το μονοπάτι.

    Ένα καταπράσινο λιβάδι ή γεμάτο λουλούδια, προμηνύει επιτυχίες και γενικά στιγμές που θα βιώσετε γεμάτες θετικά συναισθήματα.

  • Πολλοί ερμηνευτές ονείρων, αλλά και ο παραδοσιακός ονειροκρίτης, θεωρούν την παρουσία του πουλιού αυτού στα όνειρα ως οιωνό εμπλοκών σε κουτσομπολιά και έριδες.
    Άλλοι πιστεύουν ότι ο παπαγάλος υποδηλώνει στα όνειρα, υπερφίαλο και αστόχαστο άνθρωπο που μιμείται λανθασμένα πρότυπα.

  • Η ερμηνεία ενός τέτοιου τυπικού εφιάλτη στον οποίο σας καταδιώκουν είναι ότι δυσκολεύεστε να αποκοπείτε από το παρελθόν και απεγνωσμένα προσπαθείτε να ξεφύγετε από αυτό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - κεράκια