Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

τσουκνίδα

Αρχική » Oneiro » τσουκνίδα

Ονειροκρίτης τσουκνίδα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : τσουκνίδα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

τσουκνίδα

Στην πραγματικότητα η τσουκνίδα έχει δύο βασικές ιδιότητες η πρώτη του θεραπευτικού βοτάνου που μας θεραπεύει και μας απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και η δεύτερη του παράσιτου που η επαφή και μόνο μαζί του μας προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα .

Σχετικά όνειρα

  • Η θέαση του συγκεκριμένου ψαριού στον ονειρικό μας κόσμο κάθε άλλο παρά δυσάρεστη μπορεί να είναι.
    Αν είστε από τους τυχερούς που θα δείτε ρέγγα στο όνειρό σας, θα πρέπει πολύ σύντομα να περιμένετε κέρδη, και πληρότητα στην ερωτική σας ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος απαγορεύει σε εσάς να κάνετε κάτι, να περάσετε από κάπου η γενικά οποιουδήποτε τύπου απαγόρευση η εμπόδιο μπορεί κάποιος να σας βάλει,

  • Το μεταλλείο στα όνειρα συμβολίζει κέρδη.
    Εάν δείτε ένα μεταλλείο ή ότι βρίσκεστε σε ένα μεταλλείο τότε να περιμένετε κέρδη και ανταμοιβή των μεγάλων προσπαθειών που έχετε μέχρι τώρα κάνει για την επίτευξη των στόχων σας.

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Αν ονειρευτείτε ότι σας έχει πιάσει ζαλάδα και δυσφορείτε από αυτή τότε σημαίνει πως προσπαθείτε αλλά μάταια να δείξετε αδιαφορία για κάποια κατάσταση που σας είναι στενάχωρη και σας προβληματίζει έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  • Βάρκα και βαρκάδα σε νερά ήρεμα, με ευχάριστη παρέα,υποδηλώνουν άνθρωπο με ευθύ και τίμιο χαρακτήρα, που αργά ή γρήγορα, θα απολαύσει την εκτίμηση των άλλων και θα γνωρίσει την επιτυχία.

Εγγραφή στο RSS - τσουκνίδα