Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

λαδωτήρι

Αρχική » Tags » λαδωτήρι

Ονειροκρίτης λαδωτήρι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : λαδωτήρι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Η μουσική στα όνειρα συμβολίζει κάτι ευχάριστο.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι ακούτε μουσική και ακούτε αυτόν ήχο στον ύπνο σας, να περιμένετε απολαύσεις και μικροχαρές που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας.

  • Αν δείτε ότι σας καταδικάζουν τότε το όνειρο σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για ένα ξαφνικό αλλά και σοβαρό ατύχημα.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.

Εγγραφή στο RSS - λαδωτήρι