Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ωχρός

Αρχική » Tags » ωχρός

Ονειροκρίτης ωχρός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ωχρός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ωχρός - ωχρή

Όπως και να δείτε την ωχρότητα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου στο όνειρό σας, το όνειρο δεν έχει καλή ερμηνεία.
Στην περίπτωση που δείτε το πρόσωπό σας ωχρό, θα πρέπει να περιμένετε μια μικρή αναστάτωση στην υγεία σας.

Σχετικά όνειρα

  • Τα παιδιά, στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα σύμβολα.

    Αν δείτε ότι αποκτήσατε παιδιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, έχετε επωμισθεί υπερβολικά πολλές ευθύνες και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

  • Παρόλο που το υλικό αυτό είναι πολύτιμο λόγω της σπανιότητας του, στα όνειρα δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλός οιωνός.
    Όταν στον ύπνο σας δείτε τον περιβάλλοντα χώρο να αποτελείται από ξύλινα αντικείμενα (εβένινα), τότε θα σας παρουσιαστούν έντονες αλλά προσωρινές δυσκολίες.

  • Η παρουσία του ιερού ευαγγελίου στα όνειρα μας θεωρείται παραδοσιακά θεόσταλτη βοήθεια, όπως θα διαβάσετε στην αναλυτική ερμηνεία για την Βίβλο η οποία ισχύει και στην περίπτωση του ευαγγελίου.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Αν βαδίζατε, στον ύπνο σας σε κακοτράχαλο και δύσβατο δρόμο, με εμπόδια, οι προσπάθειες σας θα προσκρούσουν σε ανυπολόγιστες αντιξοότητες.
    Αν ο δρόμος είναι βατός και ευχάριστος, θα απολαύσετε τα αγαθά μιας αμέριμνης ζωής.

Εγγραφή στο RSS - ωχρός