Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

πιάσιμο

Αρχική » Tags » πιάσιμο

Ονειροκρίτης πιάσιμο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : πιάσιμο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αγκύλωση

Σε αυτό το όνειρο δώστε ιδιαίτερη προσοχή γιατί το να δείτε στον ύπνο σας αγκυλωμένα μέλη του σώματός σας, είναι πολύ εύκολο καθώς υπάρχει περίπτωση,να έχετε ξαπλώσει με γεμάτο στομάχι ή να πλακώνεται κάποιο μέλος του σώματός σας.

Σχετικά όνειρα

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

  • Ακόμα ένα όνειρο με διπλή ερμηνεία.
    Αν δείτε το πρόσωπό σας γεμάτο με ρυτίδες, θα πρέπει να περιμένετε άσχημες καταστάσεις και στεναχώρια.
    Αν δείτε κάποιο άλλο πρόσωπο με πολλές ρυτίδες, το όνειρο προμηνύει πως κάποιος εχθρός θέλει το κακό σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναναστρέφεστε με ανθρώπους που κατέχουν κυβερνητικά αξιώματα, σύντομα θα υποστείτε κάποια γελοιοποίηση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άχυρο, σημαίνει μια άκαρπη επιχείρηση και κακή κατάσταση υγείας που θα δημιουργήσουν μεγάλη στενοχώρια σε εσάς αλλά και στους κοντινούς σας.

Εγγραφή στο RSS - πιάσιμο