Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άγκιστρον

Αρχική » Oneiro » άγκιστρον

Ονειροκρίτης άγκιστρον - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άγκιστρον

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Κατα το παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία αυτής της μακρινής ηπείρου θεωρείται πολύ καλό σημάδι για τα οικονομικά αυτού που είδε το όνειρο. Το ίδιο ισχύει και για τα επαγγελματικά.

  • Το μελάνι δεν είναι καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε ότι γράφετε με μελάνι σε χαρτί σημαίνει ότι κάποιο γεγονός θα σας βγάλει κάποια άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σας όπως φθόνο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ιδιοκτήτης κάποιου πράγματος π.χ. αυτοκινήτου ή μαγαζιού, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, τότε απλά ονειρεύεστε να αποκτήσετε κάτι τέτοιο, που δύσκολα όμως θα το καταφέρετε.

  • Αν στο όνειρο βρίσκεστε σε εκκλησία περίλαμπρη και παρακολουθείτε τη λειτουργία με κατάνυξη, θα σας έρθουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Οι κουρτίνες στο όνειρο δηλώνουν μυστικοπάθεια. Εάν δείτε κουρτίνες που δε καλύπτουν τα παράθυρα τότε σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος κλειστός που δύσκολα αναπτύσσει σχέσεις και δένεται με ανθρώπους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περιβάλλεστε από πολύ κόσμο, ή απαρτίζετε το πλήθος κάποιας συγκέντρωσης και βρίσκεστε σε δρόμο ή πλατεία, σας περιμένει μεγάλη αναστάτωση στον επαγγελματικό τομέα.

Εγγραφή στο RSS - άγκιστρον