Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθρεφτους

Αρχική » Oneiro » άθρεφτους

Ονειροκρίτης άθρεφτους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθρεφτους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ανατολή του ηλίου ανέκαθεν ήταν σημάδι ζωής, δόξας και χαράς. Χωρίς τον ήλιο δεν θα υπήρχε ζωή.
    Από ένα τέτοιο όνειρο λοιπόν μόνο καλά θα μπορούσατε να περιμένετε.
    Το όνειρό σας συμβολίζει την απόλαυση, την δόξα και την ευτυχία που δεν θα αργήσει καθόλου να έρθει.

  • Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
    Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.

  • Η κούκλα στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει διάφορα πράγματα, ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου σας και την προσωπική σας ερμηνεία του. Ωστόσο, συνήθως οι κούκλες αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την παιδικότητα και την ανυποταξία.

  • Ένα όνειρο το οποίο από την αρχαιότητα και ανεξαρτήτως θρησκείας έχει αρνητική χροιά και προμηνύει κινδύνους και πραγματικούς αλλά και πνευματικούς.

Εγγραφή στο RSS - άθρεφτους