Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

παξιμάδι

Αρχική » Oneiro » παξιμάδι

Ονειροκρίτης παξιμάδι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : παξιμάδι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

παξιμάδια

Τα παξιμάδια, στα όνειρα, θεωρούνται από τον ονειροκρίτη, σύμβολα αισθηματικής και συναισθηματικής ισορροπίας.
Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε παξιμάδια, να περιμένετε στέρεες σχέσεις, με γνήσια και αμοιβαία αισθήματα όσον αφορά τα συναισθηματικά σας.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

  • Αν ονειρευτείτε ζαρτιέρες ,καθότι είναι σπάνιο σαν όνειρο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι πλέον δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας εξάρτυσης,τότε θα εκπλαγείτε σύντομα από νέες και απολαυστικές σεξουαλικές εμπειρίες οι οποίες θα είναι πρωτόγνωρες και συγκλονιστικές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το ανοιξιάτικο αυτό δέντρο με τα αρωματικά του άνθη, χαράς ευαγγέλια: σας αναμένουν εξάρσεις, απολαύσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γυναίκα με υπέροχο λαιμό, σας περιμένει μια συγκλονιστική ερωτική περιπέτεια.

    Αν δείτε λαιμό ψηλό και ωραίο σε άτομο του ίδιου φύλου με σας, θα έχετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας να σας κάνουν έξωση τότε να περιμένετε δυσκολίες σε διάφορα θέματα και κυρίως αποτυχίες για τις οποίες όμως ευθύνεστε κυρίως εσείς, λόγω λαθών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε καπηλειό, τότε σας διακρίνει ηττοπάθεια.
    Περνάτε μάλλον φάση αδράνειας και όλα τα βρίσκετε βαρετά.

Εγγραφή στο RSS - παξιμάδι