Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκπτωσή

Αρχική » Oneiro » έκπτωσή

Ονειροκρίτης έκπτωσή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκπτωσή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε γιασεμί, ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά για όσους από εσάς κινηθήκατε μεθοδικά και με συνέπεια στο επόμενο διάστημα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας γιασεμί, σημαίνει ότι σύντομα θα απολαύσετε μεγάλες ευχαριστήσεις, αλλά που θα είναι φευγαλέες.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Οι παλαιότερες ερμηνείες ήθελαν το ονειρικό αυτό σύμβολο αρνητικό και δυσοίωνο καθώς υπήρχε η δοξασία ότι προαναγγέλλει ψυχρότητα στην αισθηματική ή συζυγική σχέση, κινδύνους στα οικονομικά και διάλυση της οικογένειας.

  • Η μεγάλη και έντονη λάμψη στα όνειρά μας η οποία δε μας καίει και δε μας απειλεί συμβολίζει μία περίοδο δημιουργίας και δυναμισμού στην οποία θα βρεθείτε και θα σας οδηγήσει σε επιτυχία και αναγνώριση.

  • Τα όνειρα στα οποία εμφανίζετε μια πρώην αγάπη είναι πολύ συνηθισμένα, ειδικά μετά την πρόσφατη σύναψη μιας νέας σχέσης ή μετά από χωρισμό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναναστρέφεστε με ανθρώπους που κατέχουν κυβερνητικά αξιώματα, σύντομα θα υποστείτε κάποια γελοιοποίηση.

Εγγραφή στο RSS - έκπτωσή