Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ένυδρες

Αρχική » Oneiro » ένυδρες

Ονειροκρίτης ένυδρες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ένυδρες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε μια βυσσινιά, η οποία είναι γεμάτη βύσσινα, αλλά δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε ή να τα φάτε, σημαίνει ότι κάτι θα αναστατώσει τη ζωή σας.

  • Στην ερμηνεία της σπίθα, όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας υπάρχει διχογνωμία και σύγχυση που κρατάει από παλιά και επικρατεί ακόμα και στις μέρες μας.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

    Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

  • Η παρουσία της γάτας στα όνειρα είναι ευοίωνη, εκτός από τη μαύρη γάτα, που θεωρείται συμβολικά το άκρον άωτον της γρουσουζιάς.

    Αν δείτε γάτα ήρεμη και τρυφερή να περιφέρεται στο σπίτι σας, να προσδοκάτε ανέφελη οικογενειακή ζωή.

Εγγραφή στο RSS - ένυδρες