Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έπαιξε

Αρχική » Oneiro » έπαιξε

Ονειροκρίτης έπαιξε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έπαιξε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Ο ερημίτης είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονειρικά σύμβολα καθώς αντιπροσωπεύει την ανάγκη για επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι συναντάται κάποιον ερημίτη τότε να προσέχετε διότι αυτό προμηνύει εξαπάτηση και δόλο.

  • Τα ρούχα στα όνειρα έχουν ποικίλες ερμηνείες και το τι σημαίνει ακριβώς το συγκεκριμένο όνειρο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό των ρούχων ανάμεσα σε άλλα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από κάποιον κακοποιό και νιώθετε έντονο τον κίνδυνο, τότε το όνειρο αυτό ήρθε για να σας προειδοποιήσει και να σας προφυλάξει.
    Έχετε πολλούς εχθρούς ή πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που σας φθονούν. Πάρετε τα μέτρα σας.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι προσεύχεστε, χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε αυτή τη συνήθεια, θα λάβετε απροσδόκητη βοήθεια σε κρίσιμη για σας στιγμή.

Εγγραφή στο RSS - έπαιξε