Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγαπάμε

Αρχική » Oneiro » αγαπάμε

Ονειροκρίτης αγαπάμε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγαπάμε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

  • Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας στήνουν ενέδρα τότε αυτό συμβολίζει ότι η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους και θα ήθελαν το κακό σας γιαυτό να προσέχετε.
    Αν στήνετε εσείς ενέδρα σε άλλους, θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τα κίνητρα σας σε επικείμενη επαγγελματική συναλλαγή.

  • Το σέλινο, στα όνειρα, θεωρείται το κλασσικότερο σύμβολο της απιστίας.
    Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας να κρατάει σέλινο στα χέρια του, σημαίνει πως είναι άτομο αξιόπιστο και σωστά τον εκτιμάτε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κλειδαρά, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως ο κλειδαράς είστε εσείς το όνειρό σας αποκαλύπτει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχουν και σας υπενθυμίζει τον θαυμασμό που έχουν οι άλλοι για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - αγαπάμε