Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδιάφορος

Αρχική » Oneiro » αδιάφορος

Ονειροκρίτης αδιάφορος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδιάφορος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αδιαφορία

Αν ονειρευτείτε καταστάσεις αδιαφορίας, σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη συντροφιά για ένα σύντομο διάστημα.
Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ο αγαπημένος της της δείχνει αδιαφορία, σημαίνει πως δεν της δείχνει την τρυφερότητα του κατά τον πιο σωστό τρόπο.

Σχετικά όνειρα

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα. Αν δείτε στο όνειρο σας έγκυο γυναίκα να γεννά, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

  • Ο θυρωρός, ένα επάγγελμα που τείνει να εκλείψει πλέον, είναι συνυφασμένος στον παραδοσιακό ονειροκριτών με την εμπλοκή στις ζωές των ανθρώπων λόγω της φύσης της δουλειάς του.

  • Η απόγνωση είναι ένα σπάνιο όνειρο και αρκετές φορές δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά αντικατοπτρίζει μία κατάσταση της πραγματικής ζωής την οποία θεωρούμε ανυπέρβλητη.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε καπετάνιος σε μεγάλο καράβι, τότε σας περιμένει μία καινούργια ιστορία που δεν περιμένατε και δεν σας αφορά άμεσα, αλλά η έκβαση αυτής της ιστορίας θα σας φανεί γοητευτική.

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι παίρνετε εκδίκηση σε διάφορα θέματα από κάποιους αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα αποβάλλεται κάτι που σας βαραίνει.
    Εάν όμως είστε εσείς ο παραλήπτης της εκδίκησης τότε θα σας συμβούν άσχημα πράγματα για λίγο καιρό.

Εγγραφή στο RSS - αδιάφορος