Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αλοιφή

Αρχική » Oneiro » αλοιφή

Ονειροκρίτης αλοιφή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αλοιφή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αλοιφή

Αν δείτε αλοιφή στον ύπνο σας, σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε φιλίες που θα σας φανούν ευεργετικές.

Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι φτιάχνει αλοιφή, σημαίνει ότι θα μπορέσει να επιβληθεί στον ιδιωτικό και κοινωνικό της κύκλο.

Σχετικά όνειρα

  • Ο νοτιάς στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες.
    Εάν δείτε ότι φυσάει νοτιάς στο όνειρο, όπου και να βρίσκεστε, πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα βλάψουν την υγεία σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα. Αν δείτε στο όνειρο σας έγκυο γυναίκα να γεννά, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

  • Αν δείτε ότι πιαστήκατε μέσα σε ανεμοστρόβιλο, σημαίνει ότι πιθανόν θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστα γεγονότα.

  • Το τρέξιμο στα όνειρα και η ερμηνεία του, εξαρτώνται από την αίσθηση και το αποτέλεσμα.
    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε χωρίς να κουράζεστε και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - αλοιφή